- 2018 AOP Arbois ‘Terres Bleues’ (100% Savagnin, ouillé)
- Fris, floraal, fruitig, 2 winters fermentatie en opvoeding op hout
- 2017 AOP Arbois Trousseau “Les Corvées” (100% Trousseau)
- 18m hout, rood fruit, kruidig, appelsien zeste, mokka
- 2017 AOP Arbois Côtes à Côtes (Pinot Noir 40%, 60% Trousseau)
- Rood fruit (framboos, kers), fermentatie en opvoeding op Inox
- 2018 AOP Arbois Les Moulins (2/3 Chardonnay, 1/3 Savagnin)
- Fris, boterig, exotisch, gekruid, 2 winters fermentatie en opvoeding op hout
- 2018 AOP Arbois Ploussard ‘La Cabane’ (100% Ploussard)
- 3m demi-muids,, geen filtering, geen collage
- 2018 AOP Arbois Chardonnay “Montalaboz”
- 2 winters fermentatie en opvoeding op hout, mineraal, kalk ondergrond
- 2019 AOP Arbois Pinot Noir “sur la côte”
- Rood fruit, rijpe kersen, sous bois, ronde tannine, fermentatie op vat en 5m flesrijping
- 2013 AOP Arbois Vin Jaune
- Oxidatief, 70m vat